Vind je het leuk om deel te nemen aan de VRIJMARKT op het SUPER COOL KIDSFEEST?

Dit moet je dan weten:
- Op de vrijmarkt mogen alle kinderen t/m 12 jaar hun spulletjes verkopen (en dus niet door grote mensen).
- Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Je komt met de spullen die je wilt verkopen naar de kraam op de Markt bij de Ster.
- Hier krijg je gratis een kleedje te leen.
- Je kunt je spulletjes op de aangewezen plaats verkopen tussen 13 en 16 uur.
- Na afloop neem je de niet verkochte spullen weer mee naar huis. Je mag niets achterlaten. Je ruimt natuurlijk zelf alles op en laat het schoon achter. Je levert het kleedje weer in bij de marktkraam.

Zoals je weet zijn er op het SUPER COOL KIDSFEEST allerlei activiteiten waarmee we geld inzamelen voor een goed doel: Kinderboerderij de Goudse Hofsteden

We vinden het SUPER COOL als je dit doel wilt steunen door (een deel van) je opbrengst te schenken aan de Kinderboerderij. Dit is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

Veel succes en plezier gewenst door Kinderburgemeester Romaissa en kinderwethouders Nando, Christie, Quinne, Noortje en Chris!

Super Cool Kidsfeest

Super Cool Kindercollege
Binnenkort wordt er voor de vijfde keer een nieuwe kinderburgemeester gekozen. In die 5 jaar is de kinderburgemeester een begrip en nieuwe traditie geworden in de stad en gemeente Gouda. De kinderburgemeester krijgt hulp van 5 kinderwethouders. Die vormen samen echt een Super Cool Kindercollege dat heel veel plannen maakt voor kinderen in Gouda.Kom je op ons Super Cool Kidsfeest?

Een aantal van die plannen zijn gebundeld en worden tegelijk uitgevoerd bij het afscheidsfeestje van het huidige kindercollege: het Super Cool Kidsfeest op woensdagmiddag 23 mei van 13.00 tot 16.00 uur op de Markt in Gouda.
Voor deze gelegenheid wordt de Markt verdeeld in pleinen, allemaal met een eigen thema. Deze thema’s zijn gekozen door het kindercollege, omdat zij vinden dat dit thema belangrijk is voor kinderen en aandacht verdient. Zo komt er bijvoorbeeld een Cultuurplein, een Techniekplein, een Natuurplein, een STOP met Pesten-plein, een Sportplein, een heuse Kinder-Vrijmarkt en nog veel meer. Een feest is niet compleet zonder vet coole muziek en taart! Maar je kunt er ook testjes doen met robots, lekker sporten, lekker zingen en nog veel en veel meer.

Kost niks, behalve wat je koopt voor het Goede Doel
Het feest is gratis toegankelijk, maar koop je iets op de vrijmarkt of eet je iets lekkers, dan help je ons Goede doel te ondersteunen: Kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Die willen we natuurlijk niet missen in de stad!

Voor het kind, met elkaar!
De algehele coördinatie wordt gedaan door de Brede School Gouda. De pleinen worden georganiseerd door (in alfabetische volgorde):
Bibliotheek/Chocoladefabriek
Centrum voor Jeugd en Gezin
Cultuurhuis de Garenspinnerij
DOE platform
Goudse Schouwburg
Kinderboerderij de Goudse Hofsteden
Kwadraad Maatschappelijk Werk
Natuur&Milieupunt
Oude Stadhuys Gouda
Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gouda (SOG)
SPORT.GOUDA
TechniekpuntGouda


Het is dan ook een samenwerking waar Gouda (en waarschijnlijk de hele wereld!) zijn vingers bij kan aflikken.

KOM DUS ALLEMAAL NAAR ONS SUPER COOL KIDSFEEST op woensdag 23 mei aanstaande

Alle informatie is ook terug te vinden op de facebookpagina van de kinderburgemeester van Gouda
Heb je vragen? Neem dan even contact op via kinderburgemeester@bsgouda.nl

Brede School Gouda