Kinderrechten dag met UNICEF

Elk jaar is er op 20 november Kinderrechten dag in alle landen van de wereld. Dit jaar ook in Gouda! Vier samen met UNICEF deze dag voor kinderen. We maken er een gezellige middag van. Er zijn filmpjes en spelletjes over kinderrechten, een grabbelton , bibberspiraal, cupcakes versieren en allerlei behendigheidsspelletjes. Natuurlijk hoort er bij een feestje ook iets lekkers.

Wijk Stedelijk Aanvang 20-11-2021 13:30 tot 15:30
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 4, Leerjaar 5, Leerjaar 6 Uitgevoerd door Unicef regioteam Gouda Locatie Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79, 2806 JM, Gouda Aanmelding tot 1 november Inschrijfgeld € 0.50
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda