Kangoo Jumps

Kan jij ook nooit stil zitten en hou je wel van een nieuwe uitdaging? Kom dan een middag lekker rondspringen op de Kangoo jumps! Dit zijn speciale schoenen die lijken op skates. Maar in plaats van wieltjes zit er onder je voet een veersysteem waardoor je als een kangoeroe voorbij zal springen. In een uur tijd leer je hoe je moet staan, lopen en rennen. Zorg voor luchtige en sportieve kleren want hier krijg je het warm van!

Wijk Stedelijk Aanvang 16-11-2021 15:45 tot 16:45
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 5, Leerjaar 6 Uitgevoerd door Move Together Locatie Reeuwijk, Leeghwaterstraat 15, 2811 DT, Reeuwijk Aanmelding tot 8 november Inschrijfgeld € 0.50
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda