Kerstavond in de Sint-Janskerk

Op Kerstavond houden we in de St. Jan altijd een Kerstnachtdienst. Deze wordt ook dit jaar weer uitgezonden via TV West. Tijdens deze dienst zingen we een nummer van Lauren Diagle en willen dit ook graag met jullie zingen. Hou jij van zingen en op een podium staan niet bang voor de camera, DOE DAN MEE! Je krijgt een link gemaild om thuis te kunnen oefenen. Op zaterdagmiddag 24 december gaan we het lied oefenen met de band in de St. Jan (aanwezig om 16:00uur). Het optreden, in de avond, begint om 21.30 uur tot 22.45 uur (aanwezig om 20:30 uur). Wil je publiek meenemen, laat ze op tijd komen, zodat ze nog een goede plaats kunnen bemachtigen. De dresscode is FEESTELIJK! Vergeet niet dat je ouders toestemming moeten geven omdat jij op TV komt! Enthousiast geworden? Geef je snel op!

Wijk Stedelijk Aanvang 24-12-2022 20:30 tot 22:45
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 7, Leerjaar 8 Uitgevoerd door Anita Vogelezang - Kerstmusical Locatie Stichting Goudse Sint-Jan - Gouda, Achter de Kerk 2, 2801 JW, Gouda Aanmelding tot 12 december
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda