Antonia

Ga mee naar het bos waar vogel Antonia woont! Haar gezang drijft de andere dieren tot waanhoop en beledigd verlaat Antonia het bos. De dieren komen er dan pas achter wat ze missen. Tot er een vreemde vogel in het bos verschijnt… Beleef het kleurrijke verhaal van Anke de Vries en ga aan de slag om je eigen prachtige Antonia te maken. Natuurlijk is er tijd om een (kleurrijk) boek uit te zoeken om mee naar huis te nemen. Woon en/of zit jij op school in de wijk Korte Akkeren? Dan krijg je voorrang op deze activiteit.

Wijk Korte Akkeren / Westergouwe Aanvang 15-06-2023 15:30 tot 16:30
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 2, Leerjaar 3 Uitgevoerd door Bibliotheek Gouda Locatie Kinderbibliotheek Korte Akkeren, Reigerstraat 37, 2802 EM, Gouda Aanmelding tot 14 juni
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda