Mijn oma is een ooievaar

Heb jij weleens een krokovaar gezien? Of een tijgofant? Een ooiedil dan? Nee? Nu is je kans! Niet in de dierentuin, maar gewoon, in je eigen fantasie. Geïnspireerd door echte dieren maken we onze eigen dieren, die tot leven komen door ze tekenen en er (een klein beetje) over te schrijven. Bereid je ouders alvast voor, want aan het einde van de middag gaat het dier met je mee naar huis… Samen met een fijn leesboek, over hoe je wilde dieren kunt temmen, bijvoorbeeld? Woon en/of zit jij op school in de wijk Korte Akkeren? Dan krijg je voorrang op deze activiteit.

Wijk Korte Akkeren / Westergouwe Aanvang 22-06-2023 15:30 tot 16:30
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 4, Leerjaar 5 Uitgevoerd door Bibliotheek Gouda Locatie Kinderbibliotheek Korte Akkeren, Reigerstraat 37, 2802 EM, Gouda Aanmelding tot 19 juni
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda