De waanzinnige boekenshow!

Ergens op een hoge verdieping in de Waanzinnige Boomhut vindt de Waanzinnige boekenshow plaats! In drie rondes maak je kennis met de leukste nieuwe boeken die de bibliotheek in de kasten heeft staan. Heb jij scherpe oren en heb je een goed geheugen? En ben jij stiekem emoji-expert? Dan ben jij onze ideale kandidaat! Vergeet je bibliotheekpas niet om al je nieuwe favorieten mee naar huis te kunnen nemen. Woon en/of zit jij op school in de wijk Korte Akkeren? Dan krijg je voorrang op deze activiteit.

Wijk Korte Akkeren / Westergouwe Aanvang 29-06-2023 15:30 tot 16:30
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 6, Leerjaar 7 Uitgevoerd door Bibliotheek Gouda Locatie Kinderbibliotheek Korte Akkeren, Reigerstraat 37, 2802 EM, Gouda Aanmelding tot 26 juni
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda