Smaakles; bloemen proeven!

Bloemen zijn mooi en zacht en ruiken lekker, maar heb je ze ook wel eens geproefd? We gaan verschillende onkruiden bekijken, ruiken en proeven. Smaakt een bloem zoals hij ruikt? Waar smaakt het blaadje naar, herken je de smaak? Proef je een verschil tussen het ene blaadje en het andere? We maken we een lekkere limonade met de kruiden en bloemen en een kruiden/bloemen boter om te proeven op een stokbroodje. Deze les is speciaal bedoeld voor alle kinderen uit Korte Akkeren.

Wijk Korte Akkeren / Westergouwe Aanvang 29-06-2023 15:30 tot 16:30
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 3, Leerjaar 4 Uitgevoerd door Ecokids Gouda Locatie Buurtcentrum de Walvis, Walvisstraat 1, 2802 SB, Gouda Aanmelding tot 28 juni
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda