Vertellen met tafelspel

Speciaal voor kinderen uit groep 1 en 2 is er de superleuke activiteit: Vertellen met Tafelspel. Er komt een verteller langs, die op een bijzondere manier het verhaal tot leven brengt. Op een lage tafel, zodat iedereen het goed kan zien, staan figuren en spullen op tafel die tijdens het vertellen meebewegen en zo het verhaal uitbeelden. Een soort mini-theater eigenlijk, die perfect aansluit bij de belevingswereld van peuters en kleuters. Na afloop van het verhaal volgen er verschillende liedjes met spelelementen, waar de kinderen actief aan mee kunnen doen. Woon en/of zit jij op school in de wijk Korte Akkeren? Dan krijg je voorrang op deze activiteit.

Wijk Korte Akkeren / Westergouwe Aanvang 13-06-2023 15:30 tot 16:15
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 1, Leerjaar 2 Uitgevoerd door Vertellen met tafelspel Locatie de KAS - Gouda, Tweede E.J. Potgieterstraat 2, 2802 VA, Gouda Aanmelding tot 12 juni
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda