Ontdek de Magie van 'Muziek'

Kom op vrijdagmiddag naar Cultuurhuis de Garenspinnerij en ontdek de magie van muziek! Onze docenten staan klaar om kinderen uit de groepen 4 tot en met groep 6 te begeleiden en te laten groeien in hun creatieve vaardigheden. Of je nu van zingen houdt, instrumenten bespelen, er is voor ieder wat wils. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de leukste en meest leerzame middagen bij ons! Schrijf je nu in voor onze lessen.

Wijk Korte Akkeren / Westergouwe Aanvang 16-06-2023 15:30 tot 17:00
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 4, Leerjaar 5, Leerjaar 6 Uitgevoerd door Cultuurhuis Garenspinnerij Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34, 2802 BC, Gouda Aanmelding tot 15 juni
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda