Cursusaanbod CJG

CJG-Webinar -- Zo help je je kind een scheiding door!
Kinderen zien hun ouders het liefst bij elkaar. Een scheiding zal dan ook veel indruk maken. Het is dus van groot belang dat ouders veel aandacht hebben voor de beleving van de kinderen, vóór, tijdens en na de scheiding.
In dit webinar, een lezing die je thuis kunt volgen achter je computer, geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding. Hoe vertel je het je kinderen? Hoe ga je om met hun emoties? En die van jezelf? Welke dingen zijn essentieel om te doen in zo'n proces met kinderen?
Tischa is naast deskundige ook ervaringsdeskundige. Wat zij nu anders probeert te doen dan hoe het bij haar vroeger is gegaan, deelt ze ook met je in dit webinar.
Ben jij gescheiden, zit je midden in een scheiding of denk je eraan en wil jij zorgen dat jouw kinderen zo goed mogelijk door en uit jouw scheiding komen? Meld je dan snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn!
Datum: 25 september
Tijd: 20.30 - 21.30 uur
Aanmelden via: www.cjgcursus.nl

Cursus Autisme
In deze cursus leer je hoe het brein van je kind met autisme werkt. Je krijgt handvatten om je kind beter te begeleiden.
Data: Woensdag 25 september, 2, 9 en 16 oktober 2019
Tijd: 09.30 - 11.00 uur
Locatie: Kwintes, Lekkenburg 2-11 (1e verdieping)
Klink hier voor meer informatie of om aan te melden.

Cursus Babymassage

In deze workshop maak je stap voor stap kennis met het masseren van de buikzijde en/of de rug van je baby. Het maakt je baby rustig en het kan helpen bij buikkrampjes.
Datum: Vrijdag 1 november 2019
Tijd: 09.30 - 10.45 uur
Locatie: CJG Gouda Korte Akkeren, Constantijn Huygensstraat 121
Klik hier voor meer informatie of om aan te melden.

Terug naar overzicht
Brede School Gouda