JAVD: 'Ik loop op water en fruit!'

Van dinsdag 15 mei tot en met vrijdag 18 mei 2018 vindt de jeugdavondvierdaagse in Gouda plaats. GGD Hollands Midden, SPORT.GOUDA, Brede School Gouda en Albert Heijn juichen dit sportieve, maar vooral ook gezellige evenement toe, want bewegen is erg leuk én gezond!
Voor kinderen is het meedoen aan de jeugdavondvierdaagse een hele prestatie. Wat te drinken, een tussendoortje en natuurlijk een beloning hoort erbij. Kiest u ook voor water en fruit?

Tips!
Niets is zo gezond, als water voor de mond!
Vul een bidon met kraanwater. Uw kind heeft dan genoeg te drinken voor de hele avond.

Ik loop op water en fruit, de hele avondvierdaagse uit!
Als u uw kind tijdens de jeugdavondvierdaagse iets lekkers mee wilt geven, kies dan voor een lekker stukje fruit of groente. Bijvoorbeeld een banaan vol energie of een bewaarbakje met verschillende soorten fruit die u thuis heeft voorgesneden. Of geef lekkere snoeptomaatjes of handige kleine komkommertjes in een trommeltje mee.

Zorg voor aanmoediging!
Uw kind heeft via school (of organisatie waar hij/zij mee loopt) een Gouda Goed Bezig ansichtkaart gekregen. Nodig familie of vrienden uit voor de intocht!

Dat verdient een bloemetje!
Als beloning voor het uitlopen van de jeugdavondvierdaagse op 18 mei kunt u in plaats van snoep iets anders geven, bijvoorbeeld een bosje bloemen, een klein cadeautje zoals een springtouw of een boekje.

Terug naar overzicht
Brede School Gouda