Film: Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Wanneer de pad inspecteur Gordon met pensioen gaat, kan hij het politiebureau in het Dierenbos met een gerust hart overlaten aan de pientere muis Paddy.Zij heeft bewezen een uitstekend speurder te zijn toe ze samen de zaak van de gestolen nootjes oplosten.Maar als er twee jonge dieren vermist worden en de verhalen over een gevaarlijke vos weer de kop opsteken, vraagt ze Gordon om hulp.Ouders/verzorgers dienen ook een kaartje te kopen.

Wijk Stedelijk Aanvang 27-12-2018 10:30
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 1,Leerjaar 2,Leerjaar 3,Leerjaar 4 Uitgevoerd door Filmhuis Gouda Locatie Filmhuis, Lethmaetstraat 45, 2802 KB, Gouda Aanmelding tot 19 december Inschrijfgeld € 1.00
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda