Natuurwandeling in het Goudse Hout

21 maart begint DE LENTE! We gaan in het Goudse Hout ontdekken of dit in de natuur ook te merken is. Bloeien er al wilde planten? Zijn de vogels al aan het zingen en verzamelen ze al materiaal om hun nesten te bouwen? Waar aan kun je nog meer zien dat de lente begint? Excursieleider Lourien van der Hoek van IVN neemt je mee op deze ontdekkingsreis.

Wijk Stedelijk Aanvang 18-03-2020 14:30 tot 16:00
Aantal lessen 1 Groepen Leerjaar 5, Leerjaar 6 Uitgevoerd door IVN IJssel en Gouwe Locatie Goudse Hout, parkeerplaats ingang Zuid, Bereklauwpad - Achterwillenseweg 0, , Gouda Aanmelding tot 9 maart Inschrijfgeld € 0.50
Door ondertekening van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van de gegevens door de Brede School Gouda. Brede School Gouda gebruikt deze gegevens alleen voor het organiseren van activiteiten voor uw kind. Brede School Gouda verwijdert de gegevens een jaar nadat uw kind is uitgeschreven van een van de Goudse scholen. Als u later uw toestemming in wil trekken, kunt u dit via administratie@bsgouda.nl aan ons doorgeven.
Velden met een * zijn verplicht.
Terug naar overzicht
Brede School Gouda