Huiswerkbegeleiding tijdens het Coronavirus

TIJDELIJK DIGITAAL HUISWERKBEGELEIDING

Voortgezet onderwijs:
Leerlingen die gebruik maken van de huiswerkbegeleiding kunnen via een mail hun vraag over het huis- en leerwerk insturen naar contact@lerenvoordetoekomst.nl. Dit kan op dinsdag en donderdag vóór 13:00 uur. In de mail vermelden zij de volgende dingen: naam, school, klas, niveau, vak waar de vraag over gaat, een foto van de opdracht en het telefoonnummer waarop zij te bereiken zijn.
Op dinsdagen en donderdagen tussen 14:00 en 16:00 uur zal een van onze begeleiders via Whatsapp contact opnemen met de leerling.
Een op een krijgen de leerlingen antwoord op hun huis- en leerwerkvragen door middel van foto’s (bijvoorbeeld berekeningen), spraakmemo’s en/of video’s.

Basisonderwijs:
Leerlingen van de basisschool, kunnen elke week instructiefilmpjes voor rekenen en taal kijken en daarmee oefenen in de boekjes. Als je de boekjes NIET hebt en wel wil kopen, mail dan ook even naar contact@lerenvoordetoekomst.nl. Deze kosten €5 per stuk. De eerste filmpjes zijn opgenomen en worden gemonteerd. We verwachten deze week de eerste filmpjes voor groep 4-8 van zowel rekenen als taal te kunnen uploaden. Abonneer hiervoor op ons Youtubekanaal ‘Stichting leren voor de toekomst’, of via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCYSuntFqOfnq8G4ISPpmlmA?view_as=subscriber.

Als leerlingen gebruik willen maken van deze begeleiding, maar niet zijn aangemeld, kunnen ze zich aanmelden via de volgende link: http://www.lerenvoordetoekomst.nl/#meld-je-aan

Brede School Gouda