Brede School Kinderfonds

Met trots kunnen wij mededelen dat we dit jaar zijn gestart met het Brede School Kinderfonds! Het Brede School Kinderfonds is een vangnet om materiële ondersteuning te bieden aan kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen waardoor participatie aan maatschappelijke, sociale en culturele activiteiten wordt gestimuleerd en sociale uitsluiting wordt voorkomen.

De doelgroep van het Kinderfonds is jeugd tot 18 jaar, met name scholieren (PO/VO) in Gouda die leven in moeilijke financiële omstandigheden. Het Kinderfonds is bedoeld voor kinderen die buiten de voorliggende voorzieningen vallen en hierdoor niet mee kunnen doen met maatschappelijke, sociale en culturele activiteiten. De aanvragen voor het Kinderfonds worden behandeld door een werkgroep, bestaande uit drie vrijwilligers. Deze werkgroep staat onder leiding van een Brede School coördinator.

Onder het kopje "aanvraag indienen" kunt u het aanvraagformulier downloaden. Voor meer informatie over het Kinderfonds kunt u ook contact met ons op te nemen door te bellen naar (0182) 527101 of stuur een e-mail naar kinderfonds@bsgouda.nl

 

 

 

Brede School Gouda