Super Cool Kidsfeest 2023

Het Super Cool Kidsfeest is het afscheidsfeestje van het kindercollege. Ieder jaar treedt er een nieuw kindercollege aan en neemt het oude afscheid. Tijdens dit gratis feest is er van alles te doen en te beleven voor alle kinderen in Gouda, vormgegeven naar de plannen van de leden van het college, onder begeleiding van de Brede School Gouda, de ondernemers binnenstad en de gemeente Gouda. In 2020 en 2021 kon het feest niet op de traditionele manier doorgaan en zijn er alternatieve activiteiten op meerdere locaties georganiseerd.

Programma

Het Super Cool Kidsfeest is dit jaar op woensdagmiddag 31 mei van 1400-1700 uur. 

We bieden doorlopende activiteiten op 6 themapleinen:

  • Hoofdplein
  • Beweegplein
  • Voel-je-goedplein
  • Cultuurplein
  • Natuurplein
  • Techniekplein

Op dit moment werken we hard aan de invulling van de activiteiten. Lees hier binnenkort meer over.

Op verzoek van het kindercollege is de Markt op deze middag een Rookvrije zone. 

Super-Cool-Goede-Doel

In 2022 werd er een mooi bedrag ingezameld voor Unicef.

Alle activiteiten zijn gratis. Het kindercollege wil echter graag inzetten voor een goed doel. Help ons met het steunen van een mooi project bedoeld voor kinderen. Binnenkort kiezen we welk project we dit jaar gaan steunen.

 

In 2022 was het project Plastic Bricks van Unicef. Met dit project worden scholen gebouwd van gerecycled plastic. Hiermee ondersteunden we niet alleen kinderen maar ook het milieu.

Volg #SCK23

op Facebook, Twitter of Instagram en deel je foto’s met ons.

Het Super Cool Kidsfeest 2023 wordt georganiseerd door Brede School Gouda in samenwerking met Bibliotheek Gouda, SBG, Cinema Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, GGDHM/CJG, IVN, Goudse Schouwburg, Kwadraad Maatschappelijk Werk, Museum Gouda, ODMH/Zwanebloem, , Spel aan Huis, SPORT.GOUDA, TechniekPunt Gouda,  VoorleesExpress, e.a. 

Brede School Gouda