Aanvraagformulier Gouds Vakantie Kinderfeest

Aanvraagformulier Gouds Vakantie Kinderfeest

Aanvraagformulier Gouds Vakantie Kinderfeest

Ook dit jaar wordt weer het Gouds Vakantie Kinderfeest georganiseerd. Komend jaar is de kampweek van zaterdag 18 juli tot en met vrijdag 24 juli 2020. Het Gouds Vakantie Kinderfeest is voor kinderen van 6 t/m 13 jaar die geen persoonlijke of bijzondere begeleiding nodig hebben.Het kampgeld bedraagt in totaal € 120,-. Voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kan dit bedrag worden aangevraagd bij het Kinderfonds door onderstaand formulier in te vullen. De uiterste inschrijfdatum is 1 juni 2020. Als uw aanvraag voor het Kinderfonds is toegekend, wordt de financiële bijdrage door het Kinderfonds in orde gemaakt en ontvangt u van ons meer informatie om uw aanmelding definitief te maken. U kunt alvast een kijkje nemen op de website: https://gvk-online.nl/

Contactgegevens

Gegevens aanvrager
Gegevens partner
Gegevens partner
Gegevens kind
Gegevens kind
Gezinsinkomen

Gezinsinkomen

Netto inkomsten
Afronden

Afronden

Direct na uw aanvraag ontvangt u een melding dat uw aanvraag is ontvangen en in behandeling wordt genomen. U ontvangt hiervan ook een bevestigingsmail, de mail kan in de spam-box terecht komen, dus controleer deze ook.
Binnen een termijn van uiterlijk zes weken zullen wij een besluit nemen en krijgt u bericht van ons. De schoolvakanties zijn hierbij een uitzondering.
Brede School Gouda